AKTUÁLIS HÍREINK

ingatlanpiac helyzetéről
Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

2009. Augusztus 30.

Minél kevesebb pénzből minél jobb adottságú és elhelyezkedésű lakást venni - racionálisan gondolkodva ez minden ingatlanvásárló alapelve, amikor belekezd új otthonának megkeresése. A végső ár eléréséig azonban számos akadályon kell átverekednie magát a reménybeli új tulajdonosnak, az alkutól kezdve egészen az utolsó pillanatban felbukkanó visszautasíthatatla ajánlatokig. Hogyan lehet időt és pénzt spórolni?

Tovább
Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

2009. Augusztus 31.

Az elmúlt két év egyik legjelentősebb változása az európai kereskedelmi ingatlanpiacon, hogy a válság miatt eltűntek a korábban nagyon aktív amerikai vevők - derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) elemzéséből.

Tovább
Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

2009. Augusztus 31.

A panellakás sokáig az alacsonyabb keresetűek és a fiatalok első lakáshoz való jutásának lehetőségét jelentette. Mára ez megváltozott, mivel egyre többen kezdtek el figyelni a havi kiadásokra is. Egy panellakás rezsiköltsége pedig duplája is lehet egy téglalakásénak. \"A panel viszont megfizethető\", hallani nap mint nap, de ingatlan-statisztikánk erre rácáfol: a panelok átlagos négyzetméterára a fővárosban 201 ezer forint. Budán főként a III., XI., XXII. kerületben találkozhatunk a régi korok építési „emlékeivel”, vagyis a házgyári lakások sokaságával. Mind a legdrágább, mind pedig a legolcsóbb házgyári lakást a III. kerületben találtuk.

Tovább
Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

2009. Augusztus 31.

Az ingatlanpiac bukott legtöbbet a gazdasági válsággal, a Fed viszont még nyert is rajta.

Tovább
Mire figyelnek egyre többen?

Mire figyelnek egyre többen?

2009. Szeptember 01.

Növekszik a fenntarthatóság szerepe a világ ingatlanpiacain. Legalábbis az RICS / CPE által készített második negyedéves kutatásában résztvevők 40 százaléka osztotta ezt a véleményt. Ugyanakkor a fenntarthatóság megítélése országonként jelentős eltérések mutat, a leginkább Németországban értékelik fontosnak a szereplők.

Tovább
Pénz nélkül segíteni?

Pénz nélkül segíteni?

2009. Szeptember 01.

Sok önkormányzat nem tud élni elővásárlási jogával, mert nincs pénze arra, hogy megvegye azoknak az ingatlanjait, akik nem tudják fizetni lakáshitelük törlesztő részleteit - erről önkormányzati vezetők számoltak be Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Vas megyéből is.

Tovább
Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

2009. Szeptember 01.

A Generali Alapkezelő szerint az infrastrukturális szektor és az ingatlanfejlesztők felülteljesítők lehetnek 2009-ben a globális részvénypiacokon.

Tovább
USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

2009. Szeptember 01.

Júliusban a vártnál gyorsabban, 3.2 százalékkal emelkedett a függőben levő lakásértékesítések száma az USA-ban - derül ki a National Asociation of Realtors friss jelentéséből. A függőben levő lakásértékesítések száma február óta folyamatosan emelkedik, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy az ingatlanpiaci válság nem mélyül tovább.

Tovább

Eladó Nyaraló - Üdülő - Bánk

Új keresés indítása
Vissza a találatokhoz

Ingatlan adatlap » Nógrád megye » Rétsági kistérség » Bánk

Nyaraló » Üdülő » Használt
Megtekinthető: Bánk (Bánk), (Nógrád megye)
Tovább Bánk adatlapjára >>

Feladás dátuma: 2009. Április 28.

Eladó Nyaraló Üdülő  Bánk
Szeretné, ha a tulajdonos feltöltene videót: IGEN
Bánki-tó: hétvégi ház, nyaraló - tulajdonostól eladó Budapesttôl 60 km-re a Bánki -tónál (2/A Vác-Rétság, autópályadíj mentesen megközelíthetô), a dimbes-dombos Nógrád megyében kétszintes, duplakomfortos hétvégi ház, nyaraló eladó. Az ingatlan csendes üdülôövezetben található, 440 m² bekerített, gondozott telken; közel százféle telepített növényfaj mellett különálló szerszámkamra tartozik hozzá. Az épület kétszintes, alul tégla, fölötte faház. Az emeletre külsô lépcsô vezet, ahol nappali, két háló, mosdóhelyiség és WC található. Alul háló, amerikai konyha és ülôkádas fürdôszoba, WC, tágas terasz, felül panorámás fedett erkély van kialakítva. A két lakószint területe: 43 + 32 = 75 m² + L-alakú erkély + 20 m² terasz. A nyaraló aszfaltúton megközelíthetô, víz, villany bevezetve, a kertben hintaállvány, 2 kocsibeálló, emésztô telken belül, gáz az utcában. Több generációnak, illetve nagyobb családnak is kiválóan alkalmas. A felsô szinten hajópadlóval burkolt nappali, két háló, mosdó WC-vel, alul szeparált háló, amerikai konyha és fürdôszoba. A két szintet külsô falépcsô köti össze. A nyaraló, hétvégi ház a Bánki-tó fölötti dombon, csendes üdülôövezetben található. A Bánki-tó tengerszem, horgászásra és strandolásra is alkalmas, az országban egyedülálló, tó fölé épült víziszínpadon a fôszezonban rendszeres kultúrprogram szórakoztatja az érdeklôdôket.

Irányár: 6.900.000 Ft

75 m2
Nyaraló  -  Üdülő
Használt
Költözhető
1990
1
3
Komfortos
Panorámás
Elektromos
Udvar

 

Kapcsolattartó
Szabó Anita


Telefon:
12950424
E-mail:
szabani12@citromail.hu
Üzenet küldése
Google Térkép Nyomtatási kép Ajánlja ismerősének Hibabejelntés küldése
Vissza
rss Adatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép hasznaltingatlan.com