AKTUÁLIS HÍREINK

ingatlanpiac helyzetéről
Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

2009. Augusztus 30.

Minél kevesebb pénzből minél jobb adottságú és elhelyezkedésű lakást venni - racionálisan gondolkodva ez minden ingatlanvásárló alapelve, amikor belekezd új otthonának megkeresése. A végső ár eléréséig azonban számos akadályon kell átverekednie magát a reménybeli új tulajdonosnak, az alkutól kezdve egészen az utolsó pillanatban felbukkanó visszautasíthatatla ajánlatokig. Hogyan lehet időt és pénzt spórolni?

Tovább
Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

2009. Augusztus 31.

Az elmúlt két év egyik legjelentősebb változása az európai kereskedelmi ingatlanpiacon, hogy a válság miatt eltűntek a korábban nagyon aktív amerikai vevők - derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) elemzéséből.

Tovább
Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

2009. Augusztus 31.

A panellakás sokáig az alacsonyabb keresetűek és a fiatalok első lakáshoz való jutásának lehetőségét jelentette. Mára ez megváltozott, mivel egyre többen kezdtek el figyelni a havi kiadásokra is. Egy panellakás rezsiköltsége pedig duplája is lehet egy téglalakásénak. \"A panel viszont megfizethető\", hallani nap mint nap, de ingatlan-statisztikánk erre rácáfol: a panelok átlagos négyzetméterára a fővárosban 201 ezer forint. Budán főként a III., XI., XXII. kerületben találkozhatunk a régi korok építési „emlékeivel”, vagyis a házgyári lakások sokaságával. Mind a legdrágább, mind pedig a legolcsóbb házgyári lakást a III. kerületben találtuk.

Tovább
Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

2009. Augusztus 31.

Az ingatlanpiac bukott legtöbbet a gazdasági válsággal, a Fed viszont még nyert is rajta.

Tovább
Mire figyelnek egyre többen?

Mire figyelnek egyre többen?

2009. Szeptember 01.

Növekszik a fenntarthatóság szerepe a világ ingatlanpiacain. Legalábbis az RICS / CPE által készített második negyedéves kutatásában résztvevők 40 százaléka osztotta ezt a véleményt. Ugyanakkor a fenntarthatóság megítélése országonként jelentős eltérések mutat, a leginkább Németországban értékelik fontosnak a szereplők.

Tovább
Pénz nélkül segíteni?

Pénz nélkül segíteni?

2009. Szeptember 01.

Sok önkormányzat nem tud élni elővásárlási jogával, mert nincs pénze arra, hogy megvegye azoknak az ingatlanjait, akik nem tudják fizetni lakáshitelük törlesztő részleteit - erről önkormányzati vezetők számoltak be Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Vas megyéből is.

Tovább
Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

2009. Szeptember 01.

A Generali Alapkezelő szerint az infrastrukturális szektor és az ingatlanfejlesztők felülteljesítők lehetnek 2009-ben a globális részvénypiacokon.

Tovább
USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

2009. Szeptember 01.

Júliusban a vártnál gyorsabban, 3.2 százalékkal emelkedett a függőben levő lakásértékesítések száma az USA-ban - derül ki a National Asociation of Realtors friss jelentéséből. A függőben levő lakásértékesítések száma február óta folyamatosan emelkedik, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy az ingatlanpiaci válság nem mélyül tovább.

Tovább

Eladó Lakás - Panel lakás - Nyíregyháza

Új keresés indítása
Vissza a találatokhoz

Ingatlan adatlap » Szabolcs - Szatmár - Bereg megye » Nyíregyházai kistérség » Nyíregyháza

Lakás » Panel lakás » Használt
Megtekinthető: Nyíregyháza (bujtos), korányi (Szabolcs - Szatmár - Bereg megye)
Tovább Nyíregyháza adatlapjára >>

Feladás dátuma: 2009. Július 18.

Nincs kép
Szeretné, ha a tulajdonos feltöltene videót: IGEN
Kihagyhatatlan ajanlat! áűúőüöóé Jelen nyilatkozat megállapodás az Officemax s.r.o. (DSW kód: 660005577, cím: 94360 Nána, Madachová 17., cég képviselője: Szabó Gábor, Nagy László) és a DPD Hungária Kft. (1158 Budapest, Késmárk u. 14., amelyet Hosszú Csilla ügyvezető és Kovács László cégvezető képvisel) közös megállapodásaként jött létre, a mai napon DPD Hungária Kft. (1158 Budapest, Késmárk u. 14 telephelyén, melyben a felek kölcsönösen vállalják az alábbiakat: Az Officemax s.r.o. vállalja, hogy a Business Software Center Kereskedelmi Kft. és HRP Hungary Kft. továbbiakban FELADÓ által az Officemax s.r.o Slovakia 94360 Nána, Madachová 17. címére feladott csomagokat a szállítmányozó partnerével, DPD Hungária Kft.-vel a fenti címre szállíttatja. A szállítás során nem kérheti a küldemény(ek) megállítását, vagy más címre történő átirányítását. A DPD Hungária Kft vállalja, hogy a BSC Kft. és HRP Kft. FELADÓ által az Officemax s.r.o számára feladott csomagokat külön autóval a szlovákiai 94360 Nána, Madachová 17. címre kézbesíti CMR okmány kíséretében, melyet a feladáskor DPD futár aláír, a szállítójármű rendszámát feltünteti, és ha más járműre átrakodás történik, azt a CMR-en a CMR szabályok szerint átvezeti. A CMR-t (a 24. rovaton leigazolva) és a Magyarországról történt kiszállítás tényét igazoló a CMR-től különböző céges okmánnyal (szállítólevél szám, számlaszám feladó címzett tartalommal) együtt visszaforgatja. . A DPD vállalja, hogy a BSC Kft. és a HRP Kft.FELADÓ által feladott küldemény(ek)et, -kérésüknek megfelelően-, semmilyen körülmények között nem állítja meg, vagy irányítja át más címre. Amennyiben ilyen kérés érkezik az Officemax s.r.o részéről, abban az esetben a DPD értesíti a FELADÓ-t HRP Kft.-t, BSC Kft.-t és részükre visszaszállítja a küldemény(ek)et a 11393 Budapest, Véső u. 7. címre. Jelen megállapodás a közöttük n kelt létrejött szolgáltatási szerződés elválaszthatatlan része, annak minden érvényességi feltételével mindenben megegyezik, Megszűnéséről, vagy módosításáról DPD haladéktalanul köteles FELADÓ-t értesíteni. Érvénybe lépéséről egy eredeti pld-al FELADÓ-t értesíteni. Jelen megállapodás be nem tartásából a FELADÓ számára keletkezett károkért az Officemax s.r.o. (a CMR és a hiteles kiszállítás tényét igazoló DPD által is lepecsételt elismervényt köteles megküldeni a FELADÓ részére hetente) és DPD Hungária Kft. (a FELADÓ által küldött csomagok kiszállításáért, és azok okmányai kitöltéséért) egyetemlegesen felelősek, a kár igazolt mértékéig. Jogvita esetén felek kikötik a Pesti Központi Kerületi Bíróság és értéktől függően a Fővárosi Bíróság illetékességét magyar nyelven. Budapest, …………………………………….. ……………………………………… Officemax s.r.o DPD Hungária Kft

Irányár: 111 Ft + ÁFA

100 m2
Lakás  -  Panel lakás
Használt
Részlegesen felújított
2009
10 m2
10 m2
10 m2
10 m2
10 m2
10
10
10. / 10 emeletes épületben (Lift: Van)
Összkomfort
Utcai
Távfűtés

 

Kapcsolattartó
Keress meg


Telefon:
+36-70-333-3333
E-mail:
megadtam@neked.mar.hu
Laci


Telefon:
703334567
E-mail:
nemadommeg@neked.ma.hu
Üzenet küldése
tovabb
  Elhelyezkedés Ingatlan típusa Alapterület Ár Szobák száma Adatlap
Használt Lakás - Nyíregyháza Nyíregyháza Lakás 79 m² 16.900.000 Ft 1 Részletek
Nyíregyháza Lakás 55 m² 82.000.000 Ft - Részletek
Nyíregyháza Lakás 53 m² 6.900.000 Ft - Részletek
Nyíregyháza Lakás 51 m² 8.200.000 Ft 1 Részletek
Google Térkép Nyomtatási kép Ajánlja ismerősének Hibabejelntés küldése
Vissza
rss Adatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép hasznaltingatlan.com