AKTUÁLIS HÍREINK

ingatlanpiac helyzetéről
Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

2009. Augusztus 30.

Minél kevesebb pénzből minél jobb adottságú és elhelyezkedésű lakást venni - racionálisan gondolkodva ez minden ingatlanvásárló alapelve, amikor belekezd új otthonának megkeresése. A végső ár eléréséig azonban számos akadályon kell átverekednie magát a reménybeli új tulajdonosnak, az alkutól kezdve egészen az utolsó pillanatban felbukkanó visszautasíthatatla ajánlatokig. Hogyan lehet időt és pénzt spórolni?

Tovább
Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

2009. Augusztus 31.

Az elmúlt két év egyik legjelentősebb változása az európai kereskedelmi ingatlanpiacon, hogy a válság miatt eltűntek a korábban nagyon aktív amerikai vevők - derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) elemzéséből.

Tovább
Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

2009. Augusztus 31.

A panellakás sokáig az alacsonyabb keresetűek és a fiatalok első lakáshoz való jutásának lehetőségét jelentette. Mára ez megváltozott, mivel egyre többen kezdtek el figyelni a havi kiadásokra is. Egy panellakás rezsiköltsége pedig duplája is lehet egy téglalakásénak. \"A panel viszont megfizethető\", hallani nap mint nap, de ingatlan-statisztikánk erre rácáfol: a panelok átlagos négyzetméterára a fővárosban 201 ezer forint. Budán főként a III., XI., XXII. kerületben találkozhatunk a régi korok építési „emlékeivel”, vagyis a házgyári lakások sokaságával. Mind a legdrágább, mind pedig a legolcsóbb házgyári lakást a III. kerületben találtuk.

Tovább
Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

2009. Augusztus 31.

Az ingatlanpiac bukott legtöbbet a gazdasági válsággal, a Fed viszont még nyert is rajta.

Tovább
Mire figyelnek egyre többen?

Mire figyelnek egyre többen?

2009. Szeptember 01.

Növekszik a fenntarthatóság szerepe a világ ingatlanpiacain. Legalábbis az RICS / CPE által készített második negyedéves kutatásában résztvevők 40 százaléka osztotta ezt a véleményt. Ugyanakkor a fenntarthatóság megítélése országonként jelentős eltérések mutat, a leginkább Németországban értékelik fontosnak a szereplők.

Tovább
Pénz nélkül segíteni?

Pénz nélkül segíteni?

2009. Szeptember 01.

Sok önkormányzat nem tud élni elővásárlási jogával, mert nincs pénze arra, hogy megvegye azoknak az ingatlanjait, akik nem tudják fizetni lakáshitelük törlesztő részleteit - erről önkormányzati vezetők számoltak be Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Vas megyéből is.

Tovább
Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

2009. Szeptember 01.

A Generali Alapkezelő szerint az infrastrukturális szektor és az ingatlanfejlesztők felülteljesítők lehetnek 2009-ben a globális részvénypiacokon.

Tovább
USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

2009. Szeptember 01.

Júliusban a vártnál gyorsabban, 3.2 százalékkal emelkedett a függőben levő lakásértékesítések száma az USA-ban - derül ki a National Asociation of Realtors friss jelentéséből. A függőben levő lakásértékesítések száma február óta folyamatosan emelkedik, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy az ingatlanpiaci válság nem mélyül tovább.

Tovább

Eladó Ház - Családi ház - Bicsérd

Új keresés indítása
Vissza a találatokhoz

Ingatlan adatlap » Baranya megye » Szentlőrinci kistérség » Bicsérd

Ház » Családi ház » Használt
Megtekinthető: Bicsérd, (Baranya megye)
Tovább Bicsérd adatlapjára >>

Feladás dátuma: 2009. Május 24.

Eladó Ház Családi ház  Bicsérd
Szeretné, ha a tulajdonos feltöltene videót: IGEN
Pécstol 15 km-re Aranyosgadányban fekvo tornácos, gazdaságos rezsiju házunkat eladnánk vagy Pest megyei ingatlanra cserélnénk A HÁZ WEBLAPJA: http://sites.google.com/site/hazeladocserelhetooglgyag/ Aranyosgadányban, Pécstol 15 km-re délnyugatra fekvo csendes, tiszta levegoju faluban fekvo tornácos, összkomfortos, vegyes tüzelésu központi futéses házunkat eladnánk, vagy Pest megyei házra vagy lakásra cserélnénk. A ház alapterülete 142 m2, ebbol a házat árnyékoló déli fekvésu tornác alapterülete 15 m2. Kert: 1300 m2, kilátása a falu régi gyümölcsöseire és a szolohegyre nyílik. A kertben almafák, meggyfák, szilvafák, mandulafa és kis málnás van. A kert zöldségek és fuszernövények termesztésére egyaránt alkalmas, a kútról öntözheto. Melléképület: Nyárikonyhának vagy kerti tárolónak használható, 9 m2 alapterületu, zárható téglaépület Helyiségek: lásd a fotóknál az alaprajzon is: Vendégszoba: utcafronti, laminált parkettás, 15 m2 Gardrób: polcozott, laminált parkettás, 10 m2 Hálószoba: a tornácra és kertre nézo, laminált parkettás,14,5 m2 Nappali: a tornácra és kertre nézo, padlólappal burkolt, 25 m2 Konyha: kertre nézo, padlólappal burkolt, 12 m2 Fürdoszoba: padlólappal burkolt és csempézett, 5,5 m2 Elotér: burkolásra elokészített (betonozott, vakolt és gipszkartonnal plafon-fedett), 3,5 m2 Mosókonyha: burkolásra elokészített (betonozott, vakolt és gipszkartonnal plafon-fedett), 3,4 m2 Kazánház: betonozott, vakolt és gipszkartonnal plafon-fedett, padlásfeljáróval, 5,4 m2 Muhely: betonozott, vakolt és gipszkartonnal plafon-fedett, 7,5 m2 Dolgozószoba: betonozott, vakolt és gipszkartonnal plafon-fedett, 5,8 m2 Tornác: déli fekvésu, nyáron is árnyékos, oszlopos, boltíves: 15 m2 Kamra: konyhából nyíló: 0,8 m2 A burkolatok és a futés felújítása 2007-2008-ban történt. Komfort: Futés: Vegyestüzelésu központi kazán + hotároló tartály + radiátorok Víz: Vezetékes + öntözésre alkalmas vízu kút az udvarban Gáz: Gázcsonk a telken Szennyvíz: ciszterna Internet: szélessávú adsl Érdeklodni: oroszgabri@gmail.com

Irányár: 8.000.000 Ft

120 m2
Ház  -  Családi ház
Használt
Költözhető
5 m2
25 m2
1 m2
3
1
Összkomfort
Panorámás
Házközponti fűtés
Udvar

 

Kapcsolattartó
Orosz Gabriella


Telefon:
36209848800
E-mail:
oroszgabri@gmail.com
Üzenet küldése
Google Térkép Nyomtatási kép Ajánlja ismerősének Hibabejelntés küldése
Vissza
rss Adatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép hasznaltingatlan.com