AKTUÁLIS HÍREINK

ingatlanpiac helyzetéről
Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

Hogyan tárgyaljon lakásvásárlásnál?

2009. Augusztus 30.

Minél kevesebb pénzből minél jobb adottságú és elhelyezkedésű lakást venni - racionálisan gondolkodva ez minden ingatlanvásárló alapelve, amikor belekezd új otthonának megkeresése. A végső ár eléréséig azonban számos akadályon kell átverekednie magát a reménybeli új tulajdonosnak, az alkutól kezdve egészen az utolsó pillanatban felbukkanó visszautasíthatatla ajánlatokig. Hogyan lehet időt és pénzt spórolni?

Tovább
Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

Európából eltűntek az amerikai ingatlanvásárlók

2009. Augusztus 31.

Az elmúlt két év egyik legjelentősebb változása az európai kereskedelmi ingatlanpiacon, hogy a válság miatt eltűntek a korábban nagyon aktív amerikai vevők - derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) elemzéséből.

Tovább
Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

Nagy budai panelkörkép: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

2009. Augusztus 31.

A panellakás sokáig az alacsonyabb keresetűek és a fiatalok első lakáshoz való jutásának lehetőségét jelentette. Mára ez megváltozott, mivel egyre többen kezdtek el figyelni a havi kiadásokra is. Egy panellakás rezsiköltsége pedig duplája is lehet egy téglalakásénak. \"A panel viszont megfizethető\", hallani nap mint nap, de ingatlan-statisztikánk erre rácáfol: a panelok átlagos négyzetméterára a fővárosban 201 ezer forint. Budán főként a III., XI., XXII. kerületben találkozhatunk a régi korok építési „emlékeivel”, vagyis a házgyári lakások sokaságával. Mind a legdrágább, mind pedig a legolcsóbb házgyári lakást a III. kerületben találtuk.

Tovább
Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

Sokkoló adatok: tízezer milliárd dolláros veszteség

2009. Augusztus 31.

Az ingatlanpiac bukott legtöbbet a gazdasági válsággal, a Fed viszont még nyert is rajta.

Tovább
Mire figyelnek egyre többen?

Mire figyelnek egyre többen?

2009. Szeptember 01.

Növekszik a fenntarthatóság szerepe a világ ingatlanpiacain. Legalábbis az RICS / CPE által készített második negyedéves kutatásában résztvevők 40 százaléka osztotta ezt a véleményt. Ugyanakkor a fenntarthatóság megítélése országonként jelentős eltérések mutat, a leginkább Németországban értékelik fontosnak a szereplők.

Tovább
Pénz nélkül segíteni?

Pénz nélkül segíteni?

2009. Szeptember 01.

Sok önkormányzat nem tud élni elővásárlási jogával, mert nincs pénze arra, hogy megvegye azoknak az ingatlanjait, akik nem tudják fizetni lakáshitelük törlesztő részleteit - erről önkormányzati vezetők számoltak be Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Vas megyéből is.

Tovább
Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

Generali: 2009-ben az ingatlanszektor lehet a nyerő

2009. Szeptember 01.

A Generali Alapkezelő szerint az infrastrukturális szektor és az ingatlanfejlesztők felülteljesítők lehetnek 2009-ben a globális részvénypiacokon.

Tovább
USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

USA: élénkül a kereslet az ingatlanpiacon

2009. Szeptember 01.

Júliusban a vártnál gyorsabban, 3.2 százalékkal emelkedett a függőben levő lakásértékesítések száma az USA-ban - derül ki a National Asociation of Realtors friss jelentéséből. A függőben levő lakásértékesítések száma február óta folyamatosan emelkedik, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy az ingatlanpiaci válság nem mélyül tovább.

Tovább

Eladó Ház - Családi ház - Polgár

Új keresés indítása
Vissza a találatokhoz

Ingatlan adatlap » Hajdú-Bihar megye » Polgári kistérség » Polgár

Ház » Családi ház » Használt
Megtekinthető: Polgár, Ságvári Endre 38 u. (Hajdú-Bihar megye)
Tovább Polgár adatlapjára >>

Feladás dátuma: 2009. Március 29.

Eladó Ház Családi ház  Polgár
Szeretné, ha a tulajdonos feltöltene videót: IGEN
Bovebb információ 06/30716-3774 Tiszaújváros mellett. Polgáron, az M3 -as autópálya lejárónál található. Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, 45 - 50 km távolságra van,a térségben gyógyfürdo is található. A családi ház fo épülete téglából és vályogból épült 1970 -ben a melléképület 1983-ban lett hozzá építve ekkor lett koporozva és a foépület teljes tetoszerkezete lecserélve. Teljesen belso fel újítás, járólapozás, tapétázás a konyhába konyhabútor lett készíttetve, újra lett burkolva a fürdoszoba. 2.5 szoba, konyha, közlekedo két bejárat, fürdo szoba és nappali a melléképületek pedig egy teto alatt három különálló helység. 380V ipari áram,vegyes tüzelés és gáz. Kocsibejáró, garázs az udvaron. Az udvar összesen 1440 m2 amely füvesítve van, a hátsó kertben gyerek fa mászóka ,és fúrott kút van az udvaron.

Irányár: 9.500.000 Ft

103 m2
Ház  -  Családi ház
Használt
Költözhető
1970
1 m2
3 m2
2
1
Összkomfort
Utcai
Házközponti fűtés
Garázs

 

Kapcsolattartó
Kurucsai Andrea


Telefon:
+36-30-716-3774
E-mail:
kurucsai15@citromail.hu
Üzenet küldése
tovabb
  Elhelyezkedés Ingatlan típusa Alapterület Ár Szobák száma Adatlap
Polgár Ház 86 m² 4.000.000 Ft 2 Részletek
Polgár Ház 200 m² 22.000.000 Ft 5 Részletek
Google Térkép Nyomtatási kép Ajánlja ismerősének Hibabejelntés küldése
Vissza
rss Adatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép hasznaltingatlan.com